Gifted☆
現在小4の息子が2011年1月にアスペルガー症候群と診断を受けました。数学が好きな息子の記録を残したくてブログを始めました。コメントは承認制です。
by pyanchipon
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Soda bread
2008年09月19日
pyanはお友達とアイリッシュソーダブレッドを作りました。
全粒粉で作ったので素朴な感じのパンでしたが、クリームチーズを塗って食べたら美味しかったですよ
pyanが読みながら作ったレシピを載せておくので良かったら作ってみてくださいね!
Soda bread
ngredients:
Whole grain flour 250g
Baking powder 15g(大さじ1)
Honey 15g(大さじ1)
Plain yoghurt 80g
Milk 150ml
Pinch of salt(ひとつまみ)
Raisins 30g
Directions:
1. Sift flour and baking powder into a large bowl.
2. Add honey, milk, yoghurt and salt into the bowl, mix well.
3. Fold in the raisins.
4. Using your hands, make balls out of the dough then using a knife make a cross on the top of your dough ball. Bake in oven for 30 minutes.
REMEMBER: Let the bread cool for 2 ~ 3 hours after baking or the bread will crumble!
pyanはお友達とアイリッシュソーダブレッドを作りました。
全粒粉で作ったので素朴な感じのパンでしたが、クリームチーズを塗って食べたら美味しかったですよ
pyanが読みながら作ったレシピを載せておくので良かったら作ってみてくださいね!
Soda bread
ngredients:
Whole grain flour 250g
Baking powder 15g(大さじ1)
Honey 15g(大さじ1)
Plain yoghurt 80g
Milk 150ml
Pinch of salt(ひとつまみ)
Raisins 30g
Directions:
1. Sift flour and baking powder into a large bowl.
2. Add honey, milk, yoghurt and salt into the bowl, mix well.
3. Fold in the raisins.
4. Using your hands, make balls out of the dough then using a knife make a cross on the top of your dough ball. Bake in oven for 30 minutes.
REMEMBER: Let the bread cool for 2 ~ 3 hours after baking or the bread will crumble!
by pyanchipon
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